You can place your slogan here.
This would also be a great spot for a top product pitch.
INDI Implementatie Consultant


INDI (Interface NAW Dealer Importeur) vormt het centrale verzamel-, validatie- en uitwisselpunt van NAW-gegevens voor importeurs en dealers binnen het merkkanaal. INDI is een product van de Vereniging INDI.
RDC - Inmotiv treedt op als provider.

Dit product is een uitstekend gereedschap voor dealers om klantgegevens in hun DMS up to date te houden. AutoMotivate is officieel erkend INDI Implementatie Consultant en daarmee de specialist om dealerbedrijven te begeleiden en te instrueren hoe INDI zo effectief mogelijk te benutten.

Onze begeleiding start op importeursniveau. Eerst wordt bij een pilotdealer     INDI geinstalleerd en getest op de uitwisseling en juiste samenwerking tussen het dealer management systeem en INDI. Tevens wordt bekeken wat de invloed is van andere NAW update systemen die de importeur of fabrikant gebruikt. In deze fase is het belangrijk dat ook de dealervereniging bij het proces betrokken wordt.

Nadat besloten is tot een volledige uitrol in de dealerorganisatie richten onze inspanningen zich voornamelijk op het volledig functioneel maken van alle functies van INDI voor het dealerbedrijf. Dit houdt in dat de dealer en alle medewerkers die met adresgegevens van klanten te maken hebben leren hoe zij maximaal profijt kunnen halen uit INDI. 

Momenteel implementeren wij INDI  in het netwerk van meerdere importeurs. Meer dan 500 vestigingen (eind 2014) zijn volledig operationeel door ons opgeleverd.

Contactpersoon voor INDI implementatie:
Dirk van den Blink, Tel. 0645 496275,
Email: dvdblink@automotivate.nl

INDI FAQ