You can place your slogan here.
This would also be a great spot for a top product pitch.
INDI  Frequently Asked Questions


ONTKOPPELEN

Een auto is niet ontkoppeld terwijl deze niet meer bij mijn klant rijdt.
Controleer op
www.vwe.nl of www.rdw.nl   de status bij het tabje Historie
Is de status van het kenteken nog geldig, controleer dan of de datum deel 1B overeenkomt met de waarde in EVA.  Zo ja, dan is de auto niet doorverkocht of is intern bij u de datum 1B in EVA aangepast zonder de eigenaar te veranderen.
Zo nee, dan heeft er waarschijnlijk geen import plaatsgevonden.

Kan ik een auto zelf handmatig ontkoppelen?
Ga naar menu 1.3.8. kies het kenteken, kies knop verbreken link, kies aan andere klant koppelen, enter, geef het klantnummer in van de INDI ontkoppelde klant (meestal  99999, zie ook uw INDI implementatie verslag. Dit staat op uw DMS server in de map c:\INDI)

Een auto is onterecht ontkoppeld?
Oplossing: Ga naar menu 1.3.8. kies het kenteken, kies knop verbreken link, kies aan andere klant koppelen, enter, geef het klantnummer in van de juiste klant.

Voorkomen:  Ontkoppeling volgt als de datum deel 1B volgens RDW 5 dagen of meer recenter is dan in EVA. Zorg bij aflevering (en tenaamstelling) van een auto’s dat de datum in EVA door de verkoper wordt bijgewerkt.

Hoe kan ik controleren of de INDI import heeft plaatsgevonden?
U krijgt maandelijks van “IMSI Beheer” en mail als uw bestand door INDI is verwerkt.  Deze mail ontvangt u enkele dagen na uw vaste maandelijkse exportdag (zie uw INDI implementatie verslag. Dit staat op uw DMS server in de map c:\INDI)

Import vindt plaats op de eerstvolgende zaterdagochtend om 5.00 uur na ontvangst van de IMSI Beheer mail. Kies in EVA menu  1.1.26 (Lijst gewijzigde rubrieken klanten) en beperkt de datum tot de genoemde zaterdag.  Als de import is uitgevoerd vind u veel mutatiemeldingen op deze zaterdag ochtend.

Hoe kan ik zien of INDI klant- of autogegevens heeft aangepast?
Kies menu 1.1.26 (voor klantgegevens) of 1.3.26 voor autogegevens. Vul het kenteken of klantnummer in bij het tabblad selectie. Kies als uitvoer Excel.  Alle wijzigingen die zijn uitgevoerd op een zaterdagochtend rond 5.00 uur zijn gedan zijn door INDI uitgevoerd.


Hoeveel auto’s heeft INDI nu ontkoppeld?
Kies in EVA menu 1.3.3 en kies de klant INDI ontkoppelde auto’s (meestal 99999). Scroll in de voertuiglijst naar onderen waarmee het aantal ontkoppelde auto’s zichtbaar wordt.