Als directeur van een personenauto- of truckdealerbedrijf ben u “de kapitein van het schip”. Van u wordt verwacht dat u in ook moeilijke tijden de koers en richting voor uw bedrijf aangeeft. Uw “bemanning” / personeel, maar ook uw importeur of bank vraagt u om een duidelijke koers en visie.

De huidige marksituatie vraagt veel van uw leiderschap en inzicht. Dat er zaken vaak anders of beter kunnen is helder, alleen over het wat / wie / waarom / wanneer en hoe kan een second opinion waardevol zijn.

Wij kunnen uw bedrijf doorlichten en in een kort en bondig rapport voorzien van concrete actiepunten en adviseren over de te volgen koers.

Door gesprekken met een aantal van uw medewerkers (zowel leidinggevend als uitvoerend), bestudering van uw cijfers en processen kunnen wij u als buitenstaander een verhelderende blik op uw eigen organisatie bieden. Het onderzoek wordt uitgevoerd door zeer ervaren consultants met ruime ervaring op het gebied van dealermanagement.

Wij hebben uitsluitend uw belang voor ogen en werken in absolute vertrouwelijkheid. Wij kunnen u helpen met de opstelling van uw bedrijfsplan waarmee u uw onderneming weer op koers brengt.

Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek:
Dirk van den Blink tel. 0645 496275,    Email: dvdblink@automotivate.nl