In september 2020 zijn wij met 6 professionals op het gebied van duurzaam transport gaan samenwerken onder de naam Hytruck Consult & Partners (HCNP). Wij gaan vervoerders, verladers en overheden ondersteunen in de transitie naar zero-emissie wegtransport.

Hytruck is een bekende naam als pionier in de transitie naar duurzaam transport. Eric Beers van Hytruck, vertelt: “Vanuit de markt kregen ik steeds meer vragen voor bredere transitieprojecten waarin naast de voertuigen ook zaken als logistieke veranderingen, laadinfra, opslag en opwekking van energie en trainingen aan bod komen.

Datzelfde hoorde hij ook van een aantal vakgenoten. Daarom hebben wij de krachten gebundeld en HCNP opgericht. HCNP staat voor Hytruck Consult & Partners.”

HCNP heeft nu de volgende partners: Eric Beers, Dirk van den Blink, Jan Boudesteijn, Harry Houthuijsen, Peter Tjalma en Julia Williams. Daarmee bestaat HCNP uit een diverse en gedreven groep ervaren professionals.

“Samen hebben wij gedegen expertise over de volle breedte van de noodzakelijke transitie in transport voor verladers, vervoerders en overheden. Juist de komende jaren zal er veel moeten gebeuren in de transitie naar echt duurzaam transport; daarom ben ik blij dat ik samen met deze groep verschil kan blijven maken” zegt Eric.

Meer informatie op: hcnp.nl