INDI Implementatie Consultant

INDI (Interface NAW Dealer Importeur) vormt het centrale verzamel-, validatie- en uitwisselpunt van NAW-gegevens voor importeurs en dealers binnen het merkkanaal. INDI is een product van de Vereniging INDI.  Het is ontwikkeld en wordt beheerd door RDC.

Dit product is een uitstekend gereedschap voor dealers om klantgegevens in hun DMS up to date te houden. AutoMotivate is officieel erkend INDI Implementatie Consultant en daarmee de specialist om dealerbedrijven te begeleiden en te instrueren hoe INDI zo effectief mogelijk te benutten.

INDI schoont uw klant- en voertuiggegevens op en ontkoppeld klant en auto als de auto is doorverkocht of gesloopt of geëxporteerd.Daarbij heeft de gebruiker alle mogelijkheden om deze wijzigingen automatisch of in geselecteerde gevallen handmatig uit te voeren.

Eind 2017 is de vernieuwde versie INDI 2.0 op de markt gekomen. Momenteel wordt dit uitgerold voor gebruikers van CDK-EVA, I’car, Autoline, CARIT en WinCar. Andere DMS systemen zoals Incadea volgen najaar 2020..

Momenteel implementeren wij INDI  in het netwerk van meerdere importeurs. Meer dan 500 vestigingen (eind 2018) zijn volledig operationeel door ons opgeleverd.

Contactpersoon voor INDI implementatie:
Dirk van den Blink, Tel. 0645 496275,
Email: dvdblink@automotivate.nl